dinsdag, december 18, 2007

Zeliges keuken

De zelliges in de keuken zijn geplaatst met de hulp van onze ouders. Het waren maar enkele viekante meters, maar het heeft ons toch een dag tijd gevraagd.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Een proficiat met de prachrige keuken. Welke kleur van tegels hebben jullie daar net voor gebruikt? Want wij beginnen stilaan te bouwen en vinden dit ontwerp wel heel knap!!

Groetjes,
Nancy Aerts
(nancyaerts5@hotmail.com)

Karlien en Koen zei

Dag,
Bedankt voor het compliment ! Eigenlijk zijn het natuurlijke tegels die geëmailleerd zijn, maar ze hebben allemaal op zich een andere kleur. Het zijn juist deze schakeringen die we mooi vonden.
Veel succes met jullie bouw(avontuur).
Koen en Karlien

Anoniem zei

Hallo,
toevallig val ik op jullie blog. Zeer leuk idee. Ik vind de Zeliges aan de wand prachtig, en vroeg me af of jullie mij de referentie en leverancier zouden kunnen geven. Ik zou dit graag gebruiken voor een instapdouche in ons huis in de Provence. Ik weet dat ze te vinden zijn bij Emery & C° in Brussel, wel duur.
Alvast hartelijk dank bij voorbaat!
Kaat.

Karlien en Koen zei

Beste Kaat,
Deze zelliges hebben we aangekocht bij Vilvordit in Zellik. Daar hebben ze vrij veel keuze. De prijs verschilt niet veel ten opzichte van Emery & cie. Wij hadden gelukkig geen grote hoeveelheid nodig.
De onze zijn niet gekleurd, maar wel geëmailleerd, 10x10 cm. De kleur kan wel wat afwijken naargelang de levering. Dat is altijd afwachten.
Groetjes, Karlien en Koen

Anoniem zei

Hallo,
Mooie keuken! Hebben jullie ral 7038 gebruikt voor de kasten? Kan je misschien ook het juiste type van zelliges en werkblad doorgeven?
Bedankt!
Groetjes
Kathleen

Karlien en Koen zei

Beste Kathleen,



Excuseer voor de late reactie!

De keukenkasten hebben we niet zelf geschilderd. We hebben de kleur gewoon gekozen in de toonzaal van de keukenfabrikant en hebben hier dus geen referentie van.

De zelliges zijn niet geschilderd. Het is de natuurlijke kleur die geëmailleerd werd (10x10 centimeter).

Het werkblad is een composietsteen (Silestone, kleur Negro Tebas).



Groetjes,

Karlien en Koen